diumenge, 2 de setembre del 2012

Cristiano, vine al Barça

Estic eufòric. La depressió per perdre la Supercopa m'ha durat molt menys del que esperava. Hores després de la tragèdia, Iniesta guanyava el premi al millor jugador d'Europa. Alegrón 1. I la cara que li va quedar a Ronaldo va ser per guardar en el museu dels horrors. Alegrón 2. Aquella mateixa tarda al Barça va tenir sort en el sorteig de la Champions i, per contra, el Madrid va acabar en el grup de la mort. Alegrón 3.

Però el que no m'esperava és que avui Ronaldo dinamités definitivament l'eufòria madridista i pugés la moral dels culés amb les seves espectaculars declaracions. CR7 ha dit que està trist i que se'n vol anar. Oooooooh. Meravellós. Alegrón 4. Tots els programa esportius de Madrid no parlen d'una altra cosa. Ja ningú no se'n recorda que el Madrid va guanyar la Supercopa. I perquè la jornada fos rodona, el Barça segueix a 5 punts del Madrid després de derrotar el València. Alegrón 5.

Ronaldo... vine al Barça. Alexis no està fi i crec que hi ha lloc per a tu. Aquí t'estimarem molt, especialment si ens ajudes a aconseguir la cinquena Copa d'Europa. L'únic problema que veig és qui tirarà els penals. Però segur que trobarem solucions. Els de la Copa del Rei i la Champions, els tires tu. I els de la Lliga Messi. A més, si véns a can Barça seràs Cristià Ronaldo. Catalanitzarem el teu nom perquè et sentis més estimat. Una abraçada, preciós.