divendres, 13 de juliol del 2007

I si fitxem a "Humilitat"?

El millor fitxatge no és Henry, Milito o Touré. El millor fitxatge per a la propera temporada es diu "Humilitat". No sé de quina nacionalitat és, però m'han parlat molt bé d'ell. I no és un fitxatge car. La decepció d'aquest any ha estat enorme. Tantes expectatives per a res. I això que teníem el mateix equip que va guanyar la Champions, amb tres excel.lents reforços: Zambrotta, Gudjohnsen i Thuram. Ens anàvem a menjar el món, i el món se'ns ha menjat a nosaltres. Per guanyar títols el més important és tenir ganes de guanyar-los. Si "Humilitat" entra al vestidor... podrem aspirar a tot.

No som els millors:
El fitxatge d'Henry ha tornat a disparar la il.lusió. Perfecte. Però escolto a la ràdio que aquest Barça és el millor de la història. No fotem. Si ens tornem a creure que som els millors abans de jugar, tornarem a quedar segons i un equip de broma (com el Getafe) ens acabarà eliminant de la Copa.

Schuster i Saviola... que us vagi malament:
Els culés ja estem acostumats als canvis de camisa dels nostres "ídols". Des de fa anys, a les samarretes del Barça que compro a La Botiga, no hi figura cap nom. No sóc de cap jugador. Només sóc del Barça. És una manera de protegir-me de cara a futures decepcions. A Schuster i a Saviola els desitjo... tota la mala sort del món. I no és res personal.