divendres, 18 de juny del 2010

Aquesta nit... festa

Cadascú per on l'enfila. Aquesta nit, a les 21.30 hores, entre 15 i 20 culés ens reunirem en una coneguda taverna de Barcelona per celebrar el títol de Lliga. Es confirma la notícia: som uns "fiesteros". Ens resistim a oblidar que hem aconseguit 99 punts i que hem superat clarament el Milionaris de Madrid. Serà una nit boja i emotiva. Ens vestirem amb la samarreta del Barça, cantarem l'himne (i altres càntics culés) i farem intercanvi de fotos. Tenim molts motius per brindar:

Per l'1-0 al Madrid, amb el memorable gol d'Ibra. Per l'inoblidable 0-2 al Bernabéu amb els golarros de Messi i Pedro. Per l'apoteòsic 2-3 a Sevilla. Pel 4-0 al Valladolid, amb la increïble festa final. Pel Mundial de Clubs, l'únic trofeu que no teníem. Per les dues supercopes. I, sens dubte, per l'Alcorcón i el Lió.

Felicitats Sandro:
És un orgull pertànyer a un club amb tanta tradició democràtica com el Barça. A diferència d'altres clubs, el Barça continua sent dels seus socis. Gran participació i gran victòria de Sandro Rosell. Per valorar el resultat final de les eleccions només se m'ocorre una frase: hem votat canvi perquè canviïn poques coses. Felicitats Sandro. I molta sort.