dilluns, 20 d’agost del 2007

Cal exigir una mica més

El Barça acaba la pretemporada de la mateixa manera que va acabar la Lliga: toquem i toquem la pilota, ens costa Déu i ajuda ficar un gol, Ronaldinho i Eto'o no estan fins i Messi és el que decideix. El partit contra el Bayern va aconseguir que una bona part dels amics que estaven a casa acabessin clapats al sofà. Aquest Barça és millor que unes quantes valerianes. Cal exigir una mica més.

El meu estat d'ànim: M'agraden els fitxatges, especialment Henry i Milito. És un gust veure el francès amb la samarreta del Barça. I també m'encanta el potent caràcter de Milito. El Barça necessita gent que cridi.

Ronnie i Eto'o han de posar-se les piles: Els dos cracks continuen espessos. Només espero que es prenguin la temporada d'una manera seriosa i tornin al màxim nivell. I si no volen o no poden jugar bé... hauran de passar per la banqueta. Vull que Rijkaard sigui valent i aposti enguany pels jugadors que estiguin en forma. Encara que siguin Ezquerro, Gudjohnsen o Bojan. A Maxi ja no el tenim, ja que ha fitxat pel F.C. Moscou (no tenia ni idea que existís aquest equip). Sort, Gallina.

No me'n vull riure del Madrid: La veritat és que la pretemporada del Madrid és per riure. Són dolents-dolents-dolents. Però hem de ser discrets. Ens hem passat un any fent catxondeo amb Capello, Robinho i Ronaldo i companyia... i al final van guanyar la Lliga. Això no treu, és clar, que ahir obrís una ampolleta de cava (un Benjamin) per celebrar el 3-5. Saluuuut!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Cal que Ronnie i Eto'o es posin les piles perquè, no ens enganyem, tenim una davantera per donar i per ven... no! per vendre no!

Unknown ha dit...

I per donar menys!