dilluns, 9 de gener del 2012

La Pilota d'Or és la teràpia perfecte per oblidar el desastre d'ahir

Avui he practicat una tàctica magnífica per oblidar el dolorós empat d'ahir a Can Perico. Durant tot el dia ni he comprat diaris, ni he vist la tele, ni he tafanejat per internet. Res de res. Aïllament total i absolut fins... les 7 de la tarda! En aquell precís instant m'he posat americana i corbata, he obert una ampolla de cava del bo i he sintonitzat Barça TV per veure la gala de la Pilota d'Or. Oooooh. Ha estat un altre bany de glòria: Messi, millor jugador, Guardiola, millor entrenador i cinc jugadors del Barça en el millor 11 de l'any. He tret el pitet de les grans ocasions.

Algú m'acaba de dir que el Barça va empatar ahir a Can Perico i que ara estem a 5 punts del Madrid. Ximpleries! No m'ho crec. Són maniobres desestabilitzadores de la caverna mediàtica. L'únic que importa en aquests moments és recrear-se, un cop més, en l'eufòria. Visca la Pilota d'or!

Visca Ruanda, Alemanya i Tailàndia:
Repasso els vots dels periodistes, jugadors i entrenadors que han decidit que Messi guanyi aquest premi. Alguns casos són preciosos: el capità de Ruanda ha votat tres jugadors del Barça: Messi, Iniesta i Xavi. El mateix han fet els seleccionadors d'Alemanya i Tailandia. Bieeeeen. Crec que la Generalitat hauria d'invertir en aquests països en senyal d'agraïment. El meu ídol, però, és un periodista d'Escòcia que ha votat Xavi, Messi i Abidal. En canvi... Nuno Gomes, de Portugal, no ha votat a cap jugador del Barça (Ronaldo, Nani i Neimar). Botifler!

I demà.. tots amb el Màlaga:
Demà tenim un Màlaga-Madrid apassionant a la Copa del Rei. I més apassionant serà si guanya el Màlaga i el Madrid queda eliminat. Seria de traca i mocador. El partit el farem com sempre a ONA FM, en clau blaugrana i amb molta conya. Per cert... en el partit d'anada, el 0-2 el vaig marcar jo. Sí, sí, de veritat. Si entreu al Youtube i poseu "Madrid 0 Màlaga 2 ONA FM", ho podreu comprovar.

Una a-barça-da