dimecres, 27 d’agost del 2008

Vacances a Polònia

El millor del partit d'aquesta nit entre el Cracòvia i el Barça ha estat la truita de patates que ha preparat la meva mare per sopar. Quin pal de partit! Per un moment he tingut la sensació que jugaven Ronaldinho, Deco i Ezquerro. Els socis del Barça, ansiosos de victòries i títols, no podem estar gens satisfets amb el joc d'avui. Guardiola ens havia promès esforç, lluita i totes aquestes coses que tant m'emocionen, però la veritat és que els jugadors han anat a Polònia de vacances.

Vull ser optimista:
No s'ha lesionat ningú, no han expulsat a ningú, no s'ha enfonsat l'estadi i no hi ha hagut morts. El Barça jugarà la Champions 2008-2009. I això significa que ja hem superat el trauma del lamentable tercer lloc de la Lliga de l'any passat. Siguem optimistes.

El que avisa no és traïdor:
Si el Barça juga com avui al camp del Numància perdrem 1-0. Conclusió: cal posar-se les piles i començar la Lliga amb un triomf que ens pugi la moral. Com a soci patidor que sóc... aquesta nit em ficaré al llit amb la por al cos. I jo que pensava que aquest Barça no ens faria patir...

Koniec.