diumenge, 12 d’octubre del 2008

El Barça em provoca 24 emocions

El programa de la tarda de Catalunya Ràdio m'ha entrevistat per parlar dels sentiments i les emocions que provoca el Barça. M'han presentat com un expert en el tema. És un honor. Les tres presentadores (Marta, Flora i Míriam) han il·lustrat l'entrevista amb la narració radiofònica dels grans moments de la història del Barça: la final de Wembley, el gol de Pizzi contra l'Atlètic de Madrid, la final de Sevilla, una mocadorada. Amb el Barça, totes les emocions són possibles.

Aquest és el meu quadre:

Extasi/Eufòria/Felicitat: Les dues Champions (Wembley i París), les lligues de Tenerife, una victòria contra el Madrid (el 0-3, especialment), una remuntada (el 5-4 contra l'Atlètic de Madrid), un gol en l'últim minut (fa unes setmanes contra el Espanyol), les celebracions a Canaletes i les rues.

Aprensió/Confusió/Ràbia: Figo vestit de blanc

Ira/Indignació/Impotència/Frustració: L'última Lliga (no guanyar res i contemplar el passotisme dels jugadors i la incapacitat dels directius), els arbitratges injustos (Guruceta, Melero), les terribles lesions de Schuster i Maradona a càrrec de Goicoechea.

Alegria/Plaer/Satisfacció: Una victòria del Barça, una derrota del Madrid, el teu fill/nebot/nét vestit amb la samarreta del Barça.

Tristesa/Melangia/Solitud: Perdre qualsevol partit, lesió d'un jugador

Dol/Desesperació/Depressió: Les finals de Sevilla i Atenes

Por/Angoixa/Nerviosisme: Les hores prèvies d'un partit decisiu

Desmotivació: La Copa Catalunya, un Benidorm-Barça de la copa del Rei

Pau: L'endemà d'una victòria