diumenge, 14 de setembre del 2008

Estem nerviosos

Ha estat un diumenge estrany. He parlat amb uns quants culés i tots estan nerviosos (jo també). Un gol en dos partits és un balanç lamentable. Ningú no critica l'actitud dels jugadors o la valentia de Guardiola, però el desànim és més o menys general. Les victòries de l'Espanyol i del Madrid tampoc no han ajudat. La moral només pujarà si som capaços de guanyar als dos Sporting: el de Lisboa i el de Gijón. Cal creuar els dits, posar-li una espelma a Sant Gamper i esperar que Eto'o i Messi afinin la puntería.

Un Barça català:
El Barça va jugar ahir amb majoria de jugadors catalans o formats a la nostra pedrera. Repassem la llista: Víctor Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, Piqué, Sergio Busquets (que va estar sensacional), Pedro, Bojan, Messi. Visca el "catalan power".

Omplir el Camp Nou:
Contra el Racing de Santander el Camp Nou va presentar una pobra entrada (segurament per culpa del pont de la Diada). El dimarts no hi ha excusa. Hem d'omplir l'Estadi per derrotar entre tots l'Sporting de Lisboa, l'equip més complicat del nostre grup.

Pregunta ingènua. O no: Per què aquest Eto'o no se sembla al de la pretemporada?