diumenge, 14 de setembre del 2008

La Copa Costellada

Cal ser molt culé per empassar-se el Sant Andreu-Barça d'aquesta nit. Jo ho he intentat, però reconec que en alguns moments he practicat el zàping. Un any més, la Copa Catalunya és la nostra vergonya nacional. Guardiola no ha convocat ni a un sol jugador del primer equip. Amb aquesta decisió, el Barça ha descafeïnat la competició i ha decidit que la Copa Catalunya sigui la Copa Costellada. Guardiola afirma que prefereix guardar-se els titulars per al partit contra el Racing de Santander (ni que fos el Manchester, però en fi). La gent de Sant Carles de la Ràpita se sent estafada i tenen raó. Silvinho, Pinto, Valdés o Alves (jugadors disponibles) podien haver disputat uns minuts. Al final, els nens del Barça B no han donat la talla i han estat clarament derrotats pel Sant Andreu. Ja n'hi ha prou. Catalunya es mereix una copa de debò. La Federació Catalana de Futbol ha de buscar unes altres dates i un altre format.

Sempre em quedarà la truita:
El millor d'aquesta nit ha estat la truita de carbassó que m'han preparat per sopar. La truita, el pa amb tomàquet i el vi. Entre el 1-0 del Wisla, el 1-0 del Numància i el 3-1 d'avui no aixeco cap. Ara li desitjo al Sant Andreu tota la sort del món en la final. Bàsicament per la preciosa samarreta que llueix.

Menys declaracions, sisplau:
Compro la premsa esportiva de Barcelona i em trobo cada dia amb les declaracions exclusives de Laporta o Guardiola. Per què als nostres dirigents i entrenadors els agrada tant parlar? Després de l'estiu calent que hem viscut i del lamentable inici de Lliga no entenc com tot el món parla i parla i parla. I discrepa i discrepa i discrepa. Els socis volem calma i unitat. Serà possible?