dimecres, 11 de març del 2009

Uns a Roma i altres en coma

Quan sortia del Camp Nou, emocionat amb la borratxera de gols, he pensat en els seguidors del Madrid. I m'ha sortit un modest rodolí: "Ells en coma i nosaltres a Roma". Espero que els poetes professionals em disculpin per ficar-me en el seu terreny. Són les quatre de la matinada i no puc dormir. Tanco els ulls i veig a Henry ficant gols. I a Messi driblant per la banda. I a Iniesta resistint les entrades violentes dels defenses del Lió. I a Benzema esbufegant. Ha estat una nit fantàstica. Tan vibrant com la d'ahir.

Sensacions des del Camp Nou:

1.- La gent estava més excitada i participativa que mai. Es notava en l'ambient que era un partit de Champions. S'ha desplegat una gran pancarta: "1899. Neix el club que porto al cor". Han aparegut també banderes gegants del Barça a la segona graderia del gol sud. El Camp Nou necessita color. Com trobo a faltar una graderia jove.

2.-Els seguidors de l'Olympique de Lió no tenen res a veure amb els del Liverpool, Manchester o Celtic. Saben quina és la diferència? Que arriben al camp com nosaltres, sense sobredosi de cervesa al cos.

3.- Quan el Barça ha marcat el 4-0 ens hem inventat un crit de guerra: "Eo, eo, eo, esto es un chorreo". Dedicat al president del Madrid.

4.- L'Olympique ha reaccionat de manera sorprenent. Amb el 4-2, el Camp Nou ha viscut minuts d'angoixa. Hem passat de menjar l'entrepà a menjar-nos les ungles.

5.- Els nostres jugadors s'han acomiadat des del cercle central. Aquests detalls m'encanten. Nosaltres hem aplaudit amb devoció mentre fèiem volar les bufandes i ens assecàvem la bava.

Conclusió: Els culés hem viscut 24 hores de bogeria amb el 4-0 d'ahir i el 5-2 d'avui. Amb tanta excitació és impossible dormir. Crec que em prendré una pastilla. Bona nit i carpe diem.