dilluns, 22 de gener del 2007

Campions

BARÇA 3 - NÀSTIC 0

Campions... d'hivern. D'acord, només és un títol protocolari i no cal anar a Les Rambles per celebrar-ho, però som campions d'hivern. I les estadístiques diuen que els campions d'hivern acaben guanyant la Lliga. Sona bé, oi?

Estat d'ànim abans del partit:
Avui ens visitava un dels pocs equips amics que tenim a la primera divisió (juntament amb la Reial Societat i l'Osasuna). L'ambient abans de començar el partit era de germanor entre les dues aficions. Crec que els jugadors del Barça també han entès que el Nàstic no podia pagar els plats trencats del dia de l'Espanyol. Hem jugat com si fos un partit amistós i hem guanyat 3-0. Què més volem?

Estat d'ànim després del partit:
Hem començat l'any a mig gas. Ara convé prémer l'accelerador i deixar als contrincants tres pobles enrere. Vull pensar que el millor Barça encara ha d'arribar, que el "jogo bonito" de l'equip, la recuperació definitiva de Ronaldinho i el retorn de Messi i Eto'o coincidiran en el temps. Aleshores serem una màquina.

Reflexió final:
Magnífica la defensa d’avui amb Zambrotta, Puyol, Thuram i Oleguer. Han estat contundents, han remenat la pilota i, el més important, han mantingut la porteria a zero. Avui no he patit. Per cert, dimecres, després del partit contra el Betis, faré una reflexió sobre el futur de l’equip. Us avanço un titular: “Aquesta temporada és decisiva”.

L'opinió de la meva dona:
"Felicitats pel títol de campions d'hivern, però no ens enganyem, l'actitud de l'equip encara no és campiona. No m'han agradat els xiulets en el canvi de Saviola per Gudjohnsen. D'acord que Saviola ha estat important en els últims partits, però ha marcat contra rivals com l'Alabès i el Nàstic. No l'hauríem de sobrevalorar".