diumenge, 7 de gener del 2007

El debut

Amics culés!!!! Sóc un soci del Barça, tan incondicional com patidor, que vol compartir amb vosaltres l'actualitat del club.

GETAFE 1 - BARÇA 1

El tòpic diu que les lligues es guanyen o es perden en camps com aquest. Hem empatat. El tòpic, aquest any, se'n va a fer punyetes, perquè guanyarem la lliga empatant en camps com aquest.

Estat d'ànim abans del partit:
Tranquil. Després de llegir unes declaracions de Rijkaard ("sabemos que en Getafe sufriremos") he tingut clar que l'equip tècnic donava per bo l'empat.

Estat anímic després de veure el partit:
Content. Havíem d'empatar i ha anat d'un pèl que no perdem. Víctor Valdés s'ha guanyat el lloc a la selecció... catalana. En condicions normals la davantera del Barça hauria estat Ronaldinho, Eto'o i Messi. Avui hem jugat, per culpa de les sancions i les lesions, amb Giuly, Gudjohnsen i Ezquerro. No podem demanar més, sincerament.

Perspectives per al mes de gener:
Hem de ser pràctics: sumar punts a la lliga (de 3 en 3 si pot ser, i no d'1 en 1) i eliminar a l'Alabès de la Copa. Quan tornin Messi i Eto'o podrem ser més exigents amb el joc.

L'opinió de la meva dona:
No ha quedat satifesta amb l'empat. És exigent. Està farta de regalar punts a equips que no li cauen bé, i més si són de Madrid.

Reflexió final:
El Madrid ha tornat a perdre. Els periodistes de Madrid treuen fum. Diuen que Capello està acabat, que Calderón ha de plegar, que Gago és un bluf, que Ronaldo torna a estar com una vaca... oooooooh, quin plaer. Mai oblidaré aquests vespres de diumenge tan memorables que ens regala el Madrid des de fa 3 anys.

1 comentari:

Líbido Blue ha dit...

visca blaigranaaaaaaaaaaaaaaa.

angel arnau