divendres, 1 de juny del 2007

Volem una Copa Catalunya de veritat

Catalunya no es mereix aquesta Copa Catalunya tan descafeinada que es disputa a partir d'avui. Un país com el nostre, amb llarga tradició futbolística, i amb aspiracions de tenir la seva pròpia selecció nacional, ha de ser més ambiciós. El Barça, per exemple, jugarà amb una pila de nois del filial, ja que els internacionals estan amb les seves seleccions. La Copa Catalunya és una competició de segona. O de tercera. Sempre la juguem en unes dates lamentables i sense els jugadors titulars. Cal canviar el format amb urgència. Com català, preferixi que el nom de Catalunya no es taqui amb una copa que no interessa ningú.

Sobre el Saragossa i l'Espanyol:
Visca el Saragossa i la Pilarica. Ara ja només ens queda una esperança: que el Madrid punxi a la Romareda, un estadi on les simpaties cap el Barça brillen per la seva absència. Animarem el Saragossa, sense oblidar-nos dels periquitos. L'Espanyol arribarà al Camp Nou amb set de venjança. Ells sempre tenen set de venjança quan juguen contra nosaltres. Es una cosa històrica. No ens poden veure, malgrat que molts culés volien que l'Espanyol guanyés la final de la UEFA. La pròxima jornada no serà fàcil, però hem de confiar en el Barça, els maños i els maletins.

L'opinió de la meva dona:
"Si Ronaldinho és expulsat i perd el somriure.... no és un bon senyal. És terrible que ja no depenguem de nosaltres mateixos. El Barça ha demostrat actitud i grapa, però estem lluitant a la desesperada, i això em fa molta pena. Encara no entenc com hem arribat a aquesta situació".

1 comentari:

Unknown ha dit...

He sentit a dir que la pròxima final de la Copa Catalunya (o Catalunya Cup o com es digui)es celebrarà al DIR Maragall, que hi han reservat una pista entre de nou a onze, entre la classe d'aerobic per a mestresses de casa i el partidet de bàsquet dels treballadors de la Bauhaus.