dilluns, 28 de maig del 2007

I ara... visca la Pilarica!

Barça 1-Getafe 0

Visca el Saragossa i la Pilarica. Ara ja només ens queda una esperança: que el Madrid punxi a la Romareda, un estadi precisament on les simpaties cap el Barça brillen per la seva absència. Animarem el Saragossa, sense oblidar-nos dels periquitos. L'Espanyol arribarà al Camp Nou amb set de venjança. Ells sempre tenen set de venjança quan juguen contra nosaltres. Es una cosa històrica. No ens poden veure, malgrat que molts culés volien que l'Espanyol guanyés la final de la UEFA. La pròxima jornada no serà fàcil, però hem de confiar en la sort i els maletins.

La pastilla a la butxaca:
Els últims partits que hem jugat a casa són taquicàrdics. Vam guanyar el Mallorca i el Llevant pels pèls, el Betis ens vam empatar en l'últim minut i avui... gairebé m'ofego amb el franfkurt. Al Camp Nou s'ha d'assistir amb un trankimazin a la butxaca.

Schuster és Mourinho 2:
Schuster és per als culés el segon Mourinho. És un entrenador desagradable. Va marxar ressentit de Barcelona i ja no recorda que en el nostre club va conseguir fama mundial i una gran fortuna econòmica. Schuster ara s'ha convertit en el defensor del joc violent i en l'anti-Messi. És trist que aquesta conducta vingui d'un home que va ser greument lesionat per un psichokiller el nom del qual no vull ni recordar.

Afició 10:
Un cop més, l'afició del Barça, s'ha deixat la veu a l'Estadi. Estic cansat d'escoltar comentaris que qüestionen el nostre comportament. La temporada pot ser decebedora si no guanyem la Lliga, però l'actitud del soci contnua sent exemplar. Avui no només hem animat l'equip. També hem corejat els noms de molts jugadors. De les que arriben a l'estadi sense alcohol al cos... som, sense subte, la millor afició del món.

L'opinió de la meva dona:
Si Ronaldinho és expulsat i perd el somriure.... no és un bon senyal. És terrible que ja no depenguem de nosaltres mateixos. El Barça ha demostrat actitud i grapa, però estem lluitant a la desesperada, i això em fa molta pena. Encara no entenc com hem arribat a aquesta situació.