dimarts, 6 de febrer del 2007

Cal enlairar-se

OSASUNA 0-BARÇA 0

A Pamplona hi ha un rellotge que indica els dies, hores i minuts que falten per a Sant Fermí. Els culés també tenim el nostre rellotge particular que indica els dies que falten per veure el millor Barça. I ja falta menys! L'equip està oferint una imatge més sòlida: no ens fan gols, juguem amb més agressivitat i alguns jugadors com Zambrotta, Oleguer, Puyol i Xavi estan en un moment dolç. Falta gol, és cert. Però amb Eto'o i Messi tot canviarà. El millor està per arribar.

Estat d'ànim abans del partit:
Eufòria total. El Madrid ha perdut al seu camp amb el Llevant. I amb mocadorada inclosa. Oooooh! La família i els amics hem passat una tarda preciosa escoltant totes les ràdios de la capital. Amb la derrota dels "merengues" i el penós empat del Sevilla, el 0-0 de Pamplona és un resultat acceptable. El Madrid ja està a 5 punts.

Reflexió en positiu:
Sóc optimista. La propera jornada pot ser molt rendible per al Barça. Nosaltres juguem a casa i tots els nostres rivals directes (Sevilla, Madrid, València) juguen fora. Ai, ai, ai... que igual algun es despenja. Força Barça!

L'opinió de la meva dona:
"Aquesta nit l'espectacle ha estat a la graderia. Ambient 'sanferminero' i 'buen rollito' entre les aficions. Amb la davantera d'avui estava cantat que no marcaríem gols, així que dono per bo l'empat. I Saviola que vagi buscant piset a Madrid, si tant respecte li mereix l'etern rival".