dilluns, 26 de febrer del 2007

El Camp Nou fa l'onada

Barça 2-Santander 0

Ha estat una tarda inoblidable. La millor de l'any. Al Camp Nou, hem vibrat amb el partidàs de Ronaldinho; ens hem emocionat amb la reaparició de Messi; hem corejat el nom d'Oleguer per demostrar-li el nostre suport i hem cantat "Campions, campions" i "Madrid c... saluda al campeón" quan els marcadors han anunciat la pallissa del Barça sobre el Madrid a la final de bàsquet. I per si tot això fos poc, quan el partit s'acabava, hem fet l'onada. No puc demanar més. He arribat a casa esgotat de tantes emocions.

Estat d'ànim abans del partit:
Ha estat una pena i una injustícia que la final de bàsquet i el Barça-Santander es disputessin a la mateixa hora. Malgrat tot, els culés hem anat a l'Estadi amb la il.lusió renovada. Ronnie, Messi i Eto'o estaven convocats. Els tres. Jo m'he emportat un pitet. Per si de cas.

Reflexió final:
Les ràdios i les teles de Madrid han començat els seus programes esportius parlant del tema Eto'o. A TVE, un presentador es preguntava: Afectarà aquest tema a la plantilla del Barça? És evident que des de Madrid estan buscant qualsevol motiu per desestabilitzar-nos. S'han passat una setmana amb Oleguer i ara comença el culebró Eto'o. Són pesadets, ja ho sabem, peró nosaltres hem de ser intel.ligents i rentar la roba bruta a casa.

L'opinió de la meva dona:
"Olé Víctor Valdés. La clau del partit ha estat el penal. I olé Ronaldinho. L'estrella torna a brillar amb llum pròpia. Més Barça i menys polèmiques. I molts ànims Gudjohnsen".