dilluns, 13 d’abril del 2009

Ressaca 2 - Huelva 0

Ha estat una nit de ressaca. Els socis ens hem passat el partit recordant el 4-0 de dimecres amb els amics de la grada, els vigilants, els porters, la senyora dels lavabos i els nois del bar. En molts moments ens hem oblidat que estàvem jugant contra el Recreativo d'Huelva. Encara prou que un soci ens ha tocat el crostó: "Deixeu-vos de nostàlgies i a veure si animeu una mica a l'equip, collons. Que només guanyem 1-0". I, per descomptat, hem animat.

Possiblement ha estat un dels partits més soporífers de la temporada (partit Trankimazin). Guardiola ha optat per la fórmula de la Copa: Bojan, Silvinho i Martín Cáceres de titulars i Messi a mig gas. Però no em queixaré. Els tres punts d'aquesta nit valen el mateix que una victòria al Bernabéu per 0-12. El partit ha estat cutre, però la victòria és fonamental.

I ara... a esperar que el Valladolid ens doni una alegria demà i a sentenciar l'eliminatòria de la Champions a Munic. Com a soci patidor que sóc agraeixo aquest 2-0 relaxant d'avui. Cal guardar forces per a l'estrès de les pròximes setmanes. Ens esperen unes semifinals brutals contra el Chelsea (si es compleixen els pronòstics), la Final Four de bàsquet, la final de la Copa del Rei (ja he reservat la meva plaça en un autocar) i la recta final de la Lliga. Visca la setmana santa més culé dels últims temps!