dimecres, 27 de gener del 2010

Malalts de "barcelonitis"

Els madridistes sempre afirmen amb supèrbia que pertanyen a "un club senyor". No hi estic d'acord. Un equip que ha guanyat tants títols amb el suport institucional d'un règim dictatorial, que ha rebut l'ajuda d'àrbitres de guant i cor blancs i que ha comptat en les seves files amb Camachos, Benitos, De Felipes i altres "elegants" futbolistes no m'encaixa precisament com a paradigma de "club senyor". Però ara no vull parlar del passat. El "senyoriu" madridista torna a ser notícia pel xou que estan muntant des de la capital amb l'expulsió i sanció de Cristiano Ronaldo.

El més patètic és que han presentat al Comitè de Competició un vídeo de... Messi! Aaaaaaah. Veure per a creure. Com era d'esperar, el Comitè els ha desmuntant la seva gran prova afirmant que Messi no va lesionar Marc Valiente, que els jugadors rivals no van protestar i que l'àrbitre no va indicar res a l'acta. Proposo que el Madrid presenti les imatges de l'assassinat de Kennedy o el bombardeig sobre Hiroshima per demostrar que Ronaldo és innocent perquè no ha matat a ningú.

El Madrid del 2010 té una malaltia. Terrible per a ells i meravellosa per a nosaltres. Es diu "barcelonitis". La Copa, la Lliga, la Champions i el 2-6 van ser uns cops tan durs que es van veure en la necessitat de canviar de president, d'entrenador i invertir 300 milions d'euros en fitxatges. Des de l'estiu passat el Real Madrid és el Milionaris de Madrid. Per això resulta patètic que siguin uns plora-miques pels dos partits de sanció a Ronaldo. No els vull desanimar, però el dictador, Bernabéu, Plaza i Guruceta no tornaran. Nosaltres, a la nostra. Ja tenim 6 copes... i "seguimos para bingo".