dijous, 7 de gener del 2010

Ningú no ens congelarà la il·lusió

Res de bo es podia esperar d'un partit que es juga un 5 de gener a les deu de la nit. Els Reis Mags, indignats per haver de compartir el protagonisme amb el futbol, ens van castigar amb una derrota. No passa res. Amb el Barça de Guardiola tot és possible, especialment les remuntades. També és cert que no podem abusar dels "déus de la sort". Ja ens van ajudar a Stamford Bridge i a la final del Mundialet. Si finalment el Sevilla ens elimina... no penso deprimir-me ni demanar hora al meu benvolgut psiquiatra. Les meves prioritats per a aquest any són molt clares: guanyar la Lliga i jugar la final de la Champions al Bernabéu.

La mà negra:
Els mitjans de comunicació madridistes s'han passat un any parlant del Villarato (una de les campanyes mediàtiques més manipuladores i perverses). Era pura enveja. La campanya, no obstant, comença a donar els seus fruits. Els últims arbitratges han estat lamentables i ens han perjudicat greument. Ara, els mitjans madridistes somriuen i callen.

Set mil culés al Mini:
A Barcelona fa un fred esgarrifós i plou. Però la passió blaugrana està més calenta que mai. Set mil culés han assistit a l'entrenament del Barça al Mini Estadi. Oé, oé, oé. Ningú no ens congelarà la il·lusió.

Gràcies Reis:
Estic eufòric... els Reis Mags em van deixar dos meravellosos regals culés: una samarreta Nike amb el lema "Tot guanyat, tot per guanyar" i el llibre d'Iniesta "Un any al paradís". Gràcies Reis.

El Barça, número 1:
La IFFHS (Federació d'Història i Estadístiques del Futbol) ha presentat la classificació oficial dels millors clubs del 2009. Sabeu qui és el primer? El Barça! I sabeu en quina posició ha quedat el Milionaris de Madrid? En la 23! Aquesta és la classificació: 1.- Barça; 2.- Chelsea; 3.- Manchester; 4.-Xakhtar Donetz; 5.- Werder Bremen... 23.-Milionaris de Madrid.