diumenge, 30 de novembre del 2008

Com el 0-3 del Bernabéu

Recorden el gloriós 0-3 del Bernabéu? És clar que sí. Cap culé no podrà oblidar mai aquella victòria. Va ser en un mes de novembre. Com ahir. El resultat en el descans era de 0-1, gol d'Eto'o. Com ahir. En el segon temps, Ronaldinho (l'estrella mundial del moment) va marcar dos gols memorables. Ahir els va marcar Lionel Messi, la nova estrella. El 0-3 del Bernabéu va ser un cop d'efecte a la Lliga. Com ahir. Aquell 0-3 va deixar el Madrid despenjat. Com ahir (gràcies Getafe). I recordin que després del 0-3 del Bernabéu, el Barça va guanyar amb autoritat la Lliga i la Champions. Aaaaaaaaah, quina emoció. Tant de bo la història es repeteixi.

L'equip titular del 0-3 del Bernabéu va ser: Victor Valdés, Oleguer, Márquez, Puyol, Gio, Xavi, Edmilsson, Deco, Ronaldinho, Messi i Eto'o. Ahir, a Sevilla, van repetir sis jugadors: Víctor Valdés, Márquez, Puyol, Xavi, Messi i Eto'o. És curiós. sembla que hagi passat un segle des de la històrica victòria a Madrid i, en canvi, una bona part de la columna vertebral d'aquell equip es manté viva. I no només la columna vertebral. També la fam de victòria, l'esperit de sacrifi i l'instint letal.

Amb la victòria d'ahir, els culés definitivament hem començat a somiar. Si continuem així, ningú no ens farà ombra a la Lliga. El nostre pròxim gran objectiu (només falten 15 dies) és guanyar al Madrid en el Camp Nou i enfonsar-lo una mica més en la misèria. Després de l'empat contra el Getafe vaig prometre que seria modest i humil. Em costa molt, ho reconec. Moltíssim.