dilluns, 28 de maig del 2007

Nostàlgia del Barça que va eliminar el Milan

Poden jugar bé, regular o malament, però sempre estan entre els quatre millors d'Europa. Van quedar subcampions l'any 2005, l'any passat van ser semifinalistes i avui es proclamen campions. Cal prendre nota del Milan. Són la referència.

El Barça-Arsenal va ser molt millor:
El resultat ha estat el mateix (2-1), però la final de París entre el Barça i l'Arsenal va ser molt més vibrant. I brillant. El Milan i el Liverpool han jugat un partit avorrit. I el Milan, amb el seu joc pràctic, ha sabut matar el partit: 1-0 de rebot i 2-0 en un contraatac. Sana enveja. Al Barça li han faltat enguany precisament les dues virtuts dels italians: joc pràctic i matar el partit.

El Barça va eliminar el Milan fa només 13 mesos:
L'any passat, quan Ronnie, Deco, Eto'o i companyia estaven al 100%, el Barça va superar clarament el Milan (0-1 a Itàlia, i 0-0 al Camp Nou). Eren les semifinals de la Champions. La pena és que un any després, ells continuen en forma i nosaltres estem passant per una etapa de "sang, suor i llàgrimes".

Què passa amb Eto'o?:
Fa un any, Eto'o era un dels herois de París (va provocar una expulsió, va enviar una pilota al pal i va marcar l'antològic 1-1). Eto'o aquesta temporada ha estat notícia per la seva lesió i per les seves explosives declaracions. Aquest matí he tingut una gran decepció quan he vist la portada del diari Marca. Estic fart d'aquests esglais. La premsa de Madrid està fent tot el possible per desestabilitzar-nos. I Eto'o no ha de col.laborar. S'imaginen a Casillas o a Roberto Carlos explicant interioritats del vestidor a l'Sport o al Mundo Deportivo? Jo, no. Doncs... perquè alimentem nosaltres la bèstia que ens vol devorar?

Una mica d'ordre, sisplau:
Encara confiem en guanyar la Lliga, és clar. Però el que està passant és molt trist. Els culés estem descobrint -bocabadats!- els problemes que existeixen al vestuari. Algú ha de posar ordre. Amb urgència.