dimecres, 2 de maig del 2007

I demà Sant Jordi

Demano disculpes als lectors, però per primera vegada en la temporada no he vist el partit del Barça. Estava al Ritz, en la gran festa dels llibres i els escriptors. Ha estat una vetllada fantàstica. La derrota del Barça -hem seguit el partit per la ràdio- ens ha deixat una mica desmoralitzats. I dic UNA MICA, perquè ja estem acostumats a veure com l'equip no sap guanyar fora de casa, perquè ja estem acostumats a la irregularitat.

Avui ha quedat clar que aquesta Lliga tindrà un final taquicàrdic. El Barça no la vol sentenciar i els nostres rivals es freguen les mans. A la festa del Ritz, uns seguidors del Madrid no s'acabaven de creure les notícies que arribaven des de Vila-real. "¡Estamos a 2 puntos!", cridaven completament desconcertats. Santa paciència.

I demà, Sant Jordi:
La derrota d'avui no impedirà que demà tinguem un Sant Jordi de Champions. És el dia dels llibres, les roses i la defensa de la llengua catalana. Demà estaré al carrer signant exemplars de la meva novel.la "Sí, sí, sí. Hem guanyat a París". Serà un dia de literatura i barcelonisme.Pel matí em trobareu a Proa, Catalonia i Maite. I per la tarda, al FNAC Illa, Corte Inglés de Francesc Macià i Alibri. Gràcies a tots pel suport que m'esteu donant. Ara més que mai: Visca el Barça i visca Sant Jordi!